TR

Riders Choice Awards BinBin'in! Riders Choice Awards Nedir?

Türkiye’de kurulan BinBin, mikromobilite alanında lider konumda bir şirket. Teknolojinin bütün imkanlarından yararlanarak ürettiği çözümler sayesinde sürdürülebilir ve pratik ulaşım konusunda avantaj sağlıyor. Çok geniş bir kitleye hitap eden BinBin, bu özellikleri sayesinde yeni bir ödüle layık görülerek gücünü bir kez daha gösterdi. Rider’s Choice Awards’ta rakiplerinin önüne geçerek “En İyi Operatör” ödülünü almaya layık görülen BinBin, ulaşım dünyasında bir temsilci haline geldi.

Riders Choice Awards Nedir?

Mikromobilite alanına ilgili olan kişilerin merak ettiği Riders Choice Awards BinBin’in kazandığı ödül ile pek çok kullanıcının da ilgisini çekti. Micromobility World organizasyonunun bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Riders Choice Awards, ulaşım sektörünün en prestijli şirketlerine ödüllerini verdi. Mikromobilite alanında öncü şirketlerin birbiriyle yarıştığı 24 farklı kategoride ödüller sahiplerini buldu. Mikromobilite kullanıcılarının oyları ve jürilerin de katkılarıyla, bu alanda dünyanın en iyileri belirlendi. Tüm dünyada onbinlerce mikromobilite kullanıcısı oylarını kullandı. En İyi Operatör kategorisinde de 10 finalist arasından birinci olan BinBin, bu ödülü almaya hak kazandı.

Mikromobilite alanında üretim yapan ve çözümler sunan şirketlerin başarılarına katkıda bulunmak ve gelişmelerini sağlamak için verilen ödüller, sürdürülebilirlik açısından da büyük önem taşıyor. Micromobility World, çevreyle uyumlu teknolojileri destekleyerek bu ulaşım hakkına herkesin erişebilmesine destek oluyor. Ödül verilen 24 kategoriden bazıları ise bunlar:

  • En iyi moped şirketi
  • En iyi e-bike şirketi
  • En iyi elektrikli araç şirketi
  • En iyi scooter şirketi
  • En iyi yönetim kurulu şirketi
  • En iyi motosiklet şirketi
  • En iyi özerklik ve robotik
  • En iyi bağlantı ve IoT
  • En iyi veri ve planlama
  • En iyi haritalama, navigasyon, MaaS

En İyi Operatör Ödülü BinBin’e

Kurulduğu günden beri çevreye duyarlı ulaşım anlayışıyla öne çıkan BinBin, aldığı bu ödül ile prestijini bir kere daha kanıtlamış oldu. BinBin CEO’su Kadir Abdik, aldıkları ödülle ilgili yaptığı yorumda ulaşımdaki dönüşüme dikkat çekti. Mikromobilitenin tüm dünyada hızla yayılması ve sürdürülebilirliğe olan katkılarından bahsetti. Kuruldukları ilk yılda 3 scooterla yola çıktıklarını, bugün ise 5 ülkede ve 21 şehirde hizmet verdiklerini ifade etti. Kullanıcıların ve jürilerin takdiriyle almış oldukları en iyi operatör ödülünün, onları daha iyisini yapmaya teşvik ettiğini belirtti. Ödülün uluslararası bir statüye sahip olmasının da ayrı bir gurur olduğunu dile getirdi. Kullanıcılara daha iyi bir ulaşım ve seyahat deneyimi sunmak için hizmetlerini geliştirmeye devam edeceklerini söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

Ulaşımın Çevreci Hali BinBin

Kısa mesafeli yolculukları daha pratik, konforlu ve güvenli hale getirmeyi amaçlayan BinBin, aynı zamanda ekonomik, doğa dostu ve sürdürülebilir bir marka. 2019 yılında üniversite kampüslerinde hizmet vermeye başlayan BinBin, 2020 yılında şehirlere doğru yayılmaya başladı. Karbon salınımını minimuma indirgemeye hedefleyen BinBin, çevreye duyarlı teknolojileri ile gelecek nesillerin dünyasına da katkıda bulunuyor. BinBin scooter’lar günümüzde İstanbul, Eskişehir, İzmir, Bursa, Kocaeli, Uşak, Sakarya, Antalya, Samsun, Adana, Konya, Trabzon, Kayseri, Gaziantep ve Diyarbakır şehirlerinde hizmet veriyor ve pek çok kullanıcının ulaşımda ilk seçeneği arasında yer alıyor. Ayrıca BinBin mikromobilite alanında yurt dışına açılan ilk şirket olma özelliği de taşıyor. Azerbaycan, Bosna-Hersek ve Bulgaristan’da ağını genişleterek kullanıcılara ulaşmaya devam ediyor.

Sürdürülebilirliğe önem veren bir anlayışın ulaşım alanında da mümkün olduğu düşüncesiyle tasarlanan BinBin scooter’lar, yenilikçi teknolojilere entegre sistemleriyle birçok şehirde ve dünyanın farklı bölgelerinde özgür ulaşım imkanı tanıyor.

Benzer Blog Yazılarımız

Benzer Blog Yazılarımız