SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana korištenjem posljednje verzije TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Prodajno mjesto mora kupcima osigurati mogućnost da ne pristanu na sudjelovanje u marketinškim akcijama i da ne budu suglasni s davanjem svojih osobnih podataka na korištenje trećim osobama. Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

UVJETI KUPOVINE

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija usluge koja je ponuđena na ovim stranicama. binbin.tech internet stranica može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Prodavatelj je BinBin BH d.o.o., a kupac je posjetitelj ovoj stranici/aplikaciji koji popuni elektronski zahtjev, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje usluge putem BinBin android ili IOS aplikacije. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedanu vožnju/uslugu, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u bosanskohercegovačkoj nacionalnoj valutu, konvertibilna marka (BAM) s PDV-om. Usluga se naručuje elektronskim putem, pritiskom na tipku "POČNI" unutar same aplikacije. Usluga se smatra naručenom u trenutku kada kupac započne vožnju i pokrene romobil, te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE

Naručena usluga se plaća se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa.